برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی و گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در دانشگاه اصفهان

مراسم آغاز سال تحصیلی و گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس با حضور سردار فدا فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان، هیات رییسه دانشگاه و جمعی از مدیران ارشد استانی و دانشگاهی به همت حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در محل گلزار شهدای گمنام دانشگاه اصفهان برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبری uinews دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و  تقارن آغاز سال تحصیلی با هفته دفاع مقدس،  به شهدای دانشگاه اصفهان نیز ادای احترام نمود.

رییس دانشگاه  در ادامه تصریح نمود: .........

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید
1399/07/02