۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين

مراسم تجلیل از استادان برگزیده دانشگاه اصفهان

مراسم تجلیل از استادان برگزیده دانشگاه اصفهان با حضور هیات رییسه و به همت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، در سالن اجتماعات مهمانسرای دانشگاه برگزارشد.

به گزارش وب سایت خبریuinews در این مراسم 45 نفر از اعضای هیات علمی بازنشسته،نمونه کشوری ، نمونه دانشگاهی،مدرسان نمونه،ارتقا یافته به مرتبه استادی و دانشیاری تجلیل شدند، همچنین با دعوت از خانواده چهار نفر از اعضای هیات علمی که در سال 98 مرحوم شده بودند، یاد و خاطره آن استادان مرحوم نیز گرامی داشته شد.

شایان ذکر است در این مراسم دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان، تقارن هفته دفاع مقدس را با بهار دانش و تعلیم و تربیت گرامی داشته و آغاز سال تحصیلی جدید را به همه دانشگاهیان تبریک گفت. رییس دانشگاه در ادامه اظهار داشت: یاد و خاطره همه شهیدان دفاع مقدس به خصوص شهدای دانشگاه اصفهان گرامی و راه پر افتخار این عزیزان در حافظه تاریخ ثبت و فراروی پویندگان علم و دانش قرار گرفته است.

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/07/02