کاشت 280 اصله از گونه های گیاهی با حضور شهردار در دانشگاه اصفهان

کاشت 280 اصله از گونه های گیاهی، افتتاح دستگاه هوشمند جمع آوری پسماند تر و خشک و افتتاح پروژه محوطه سازی درب شمالی دانشگاه با حضور شهردار اصفهان و رییس دانشگاه اصفهان برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر قدرت ا... نوروزی شهردار اصفهان ضمن دیدار با دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان در مراسم کاشت 280 اصله از گونه های گیاهی در محل ضلع  شمالی دانشکده زمین شناسی و زیست شناسی شرکت نمود.

شایان ذکر است در این مراسم گونه های مختلف گیاهی مانند:سرو شیراز 7 اصله، توت کاکوزا 5 اصله، زرشک خوراکی 17 اصله، برگ بو 5 اصله و یوکا 14 اصله که همه این درختان مقاوم به خشکی و کم آبی و همچنین مقاوم به آفات و بیماری ها هستند در محوطه ساختمان دانشکده زیست شناسی و زمین شناسی کاشته شدند.

لازم به یاداوری است،  احداث فضای سبز دانشکده زیست شناسی و زمین شناسی با بیش از 280 اصله گونه گیاهی شامل انواع درختان و درختچه های مقاوم مانند کامیس پاریس، سدروس، سروناز،توت کاکوزا، جونی پروس ، زیتون تلخ، ابریشم ایرانی،عناب، کاج موگو، انار خوراکی، برگ بو، توری، شیرخشت خزنده، پالم واشنگتنی،پامپاس گراس و 300 اصله گل فصلی (نسترن، کوکب و ...) مورد بهره برداری قرار گرفته است.

مهندس نوروزی رییس اداره فضای سبز دانشگاه در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی اظهار داشت: فضای سبز دانشگاه اصفهان بالغ بر 120 هکتار می باشد که محیطی شاداب و جذاب برای دانشگاهیان فراهم نموده است. رییس اداره فضای سبز افزود: .............

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید
1399/12/24