پیشرفت 92 درصدی ساخت و تکمیل پروژه ورزشگاه ولایت دانشگاه اصفهان

رییس دانشگاه اصفهان در مراسم افتتاح سالن ورزشی چند منظوره ورزشگاه ولایت دانشگاه اصفهان که با حضور معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد اظهار داشت: ساخت و تکمیل پروژه ورزشگاه ولایت دانشگاه اصفهان 92 درصد پیشرفت داشته و امیدواریم اعتبار مورد نیاز برای تکمیل 8 درصد باقیمانده آن نیز فراهم شود.

به گزارش وب سابیت خبریuinews دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان ویژگی منحصر به فرد این ورزشگاه را نزدیک بودن آن به مجموعه خوابگاهی دانشگاه اصفهان دانست و اظهار داشت: امکان استفاده از این ورزشگاه بزرگ برای حدود هفت هزار دانشجو خوابگاهی فراهم شده است.

وی ضمن اشاره به تحولات عظیم علمی دانشگاه اصفهان با قدمتی بیش از 70 سال اظهار داشت: دانشگاه اصفهان از زمان تاسیس تا کنون بیش از 120 هزار نفر دانش آموخته داشته است که همواره منشا خیر و خدمت به جامعه ایرانی شده اند و در حال حاضر نیز مفتخر هستیم به این مهم که دانشگاه اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جز 5 دانشگاه برتر کشور هستند و همچنین وجود دانشگاه های برتری مانند هنر و دانشگاه کاشان نیز از افتخارات این استان است. در سایر زیر نظام ها نیز دو دانشگاه آزاد اصفهان و نجف آباد از دانشگاه های تاثیرگذار و مهم استان محسوب می شوند.

دکتر طالبی در ادامه افزود: دانشگاه اصفهان به عنوان دانشگاه معین استان و یکی از 5 دانشگاه برتر کشور طی 8 سال گذشته روند رو به رشدی داشته و شاخص های آموزش عالی در آن بهبود قابل توجهی یافته است.

دکتر طالبی با بیان اینکه........................

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1400/03/06