مراسم تشییع پیکر دکتر فریدون اللهیاری استاد فرهیخته گروه تاریخ دانشگاه اصفهان

مراسم تشییع پیکر دکتر فریدون اللهیاری استاد فرهیخته دانشگاه اصفهان با حضور هیات رییسه دانشگاه، استاندار اصفهان ، مدیران، کارکنان اداره میراث فرهنگی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه اصفهان از مقابل دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه اصفهان برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews مراسم تشییع پیکر استاد اخلاق و اندیشه مرحوم دکتر فریدون اللهیاری روز پنجشنبه 13 خرداد در مقابل دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

شایان ذکر است در این مراسم، دکتر مرتضی دهقان نژاد رییس دانشکده ادبیات و علوم انسانی متنی را به شرح زیر به یاد مرحوم دکتر اللهیاری قرائت نمود: «روزگار خوبی نیست. کرونا زندگی مردم را سخت کرده است؛ مادران به سوگ فرزندانشان نشسته‌اند، پدران در غم ماتم فرزندانشان لباس سیاه بر تن می‌کنند و امیدهای این سرزمین رو در نقاب خواب می‌کشند.

قرار نبود مردی با آینده‌ی تابناک و هزاران امید را امروز تا خانه ابدی مشایعت کنیم. قرار بود که فریدون فرخ، آبادکننده‌ی این سرزمین باشد، ولی چه باید کرد که در این روزگار............

برای مطالعه کامل این خبر و مشاهده تصاویر بر روی لینک کلیک نمایید.
1400/03/13