۱۴۰۰ پنج شنبه ۳ تير
FA
دانشگاه اصفهان
حضور دانشگاه اصفهان در نشست تخصصی همکاری‌های علمی دانشگاهی ایران و چین
حضور دانشگاه اصفهان در نشست تخصصی همکاری‌های علمی دانشگاهی ایران و چین در چارچوب موافقت‌نامه راهبردی جامع همکاری 25 ساله ایران و چین برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبری uinews دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان در این نشست ضمن تشریح همکاری های دانشگاه اصفهان با دانشگاه‌ها و موسسات علمی کشور چین بر استمرار این همکاری ها تاکید و تصریح نمود: براساس تفاهم ‌نامه‌های موجود بر مبادله استاد و دانشجو تاکید شده است. در این خصوص دو نفر از استادان دانشگاه اصفهان در یک ماموریت سه ساله در دانشگاه سان یات‌ سن حضور دارند. همچنین 6 نفر مدرس زبان فارسی و زبان چینی مبادله شده‌اند. کارگاه‌های آموزشی و سمینارهای مشترک بین دانشگاه اصفهان و دانشگاه‌های چین برقرار است و در دوره کرونا بسیار افزایش یافته است.

دکتر طالبی همچنین ضمن اشاره به سه وبینار ملی و بین‌المللی که اخیرا در دانشگاه اصفهان برگزار شد و در آنها به تبیین افق و تحلیل زمینه‌های همکاری بر اساس توافقنامه ایران و چین پرداخته شد اظهار داشت:............

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
تاریخ:
1400/03/20