تجدید میثاق استاندار و رییس دانشگاه اصفهان با آرمان‌های شهدا

دکتر عباس رضایی استاندار اصفهان، دکتر هوشنگ طالبی رئیس دانشگاه اصفهان، معاونین استاندار و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی استان در هفته دولت با حضور در خیمه حسینی، گلستان شهداء با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق کردند.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر عباس رضایی روز  چهارشنبه در آیین تجدید میثاق مدیران ارشد استان اصفهان با شهیدان  اظهار داشت: آغاز هفته دولت و گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر فرصت مناسبی است که مسوولان ویژگی‌های خود را احصا کنند و با خدای خود عهد ببندند که جز خدمت به مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی هدف دیگری را مد نظر قرار ندهند.

دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و ادای احترام به ایشان، تصریح نمود: شهدا از جمله افرادی بودند که نه تنها در میدان جنگ بلکه در میدان تعلیم و تربیت نیز سرآمد بودند. دکتر طالبی دستاوردهای امروز دانشگاه را مرهون ایثارگری های مردان علم و اندیشه ای دانست که جان خود را در راه پاسداری از ارزش های کشور فدا کردند.

1400/06/07