دیدار رییس کل سازمان تامین اجتماعی استان اصفهان و هیات همراه با مسئولان دانشگاه اصفهان

رییس کل سازمان تامین اجتماعی استان اصفهان به اتفاق رییس سازمان تامین اجتماعی منطقه 5 با رییس دانشگاه اصفهان، معاون اداری و مالی دانشگاه و جمعی از مدیران ارشد هر دو سازمان به منظور بررسی و ارائه راهکارهای لازم در خصوص حل مسائل و مشکلات مربوط به بیمه، دیدار و گفتگو نمودند.

به گزارش وب سایت خبریuinews نشست مشترک دانشگاه اصفهان و سازمان تامین اجتماعی با حضور دکتر ریاضی رئیس کل سازمان تامین اجتماعی استان اصفهان، مهندس کیانی رئیس سازمان تأمین اجتماعی شعبه 5 اصفهان، دکتر طالبی رئیس  دانشگاه اصفهان و دکتر میرخانی معاون اداری و مالی دانشگاه، دکتر صفری مدیر منابع انسانی، مدیران و کارشناسان بخش های مختلف دانشگاه در تالار دکتر رزمجو برگزار و پیرامون رفع موانع و مشکلات بیمه در بخش های مختلف دانشگاه از جمله طرح های پژوهشی برون دانشگاهی و نیز بیمه اساتید و کارکنان دانشگاه اصفهان بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت.

شایان ذکر است در این نشست،با تشکیل کارگروه های تخصصی با مسئولیت دکتر صفری به نمایندگی از دانشگاه اصفهان و مهندس کیانی به نمایندگی از سازمان تامین اجتماعی موافقت به عمل آمد.

لازم به ذکر است، رییس دانشگاه و معاون اداری و مالی دانشگاه نیز، در این جلسه خواستار رفع موانع و مشکلات موجود در زمینه بیمه و نیز ایجاد و گسترش همکاری های متقابل شدند.

دکتر صفری مدیر منابع انسانی دانشگاه اصفهان نیز ضمن ارایه گزارش مبسوطی از مسائل بیمه تامین اجتماعی دانشگاه به تشریح موارد بیمه ای کارکنان دانشگاه علوم پزشکی از سال 1364 به بعد پرداخت و در ادامه در خصوص پرداخت های مربوط به مرخصی های زایمان و مشکلات مربوط به طرح پژوهشی با شرکت فولاد مبارکه و طرح پژوهشی با شرکت شیشه ایمنی امید اصفهان صحبت نمود.

گفتنی است در این جلسه مقدماتی، مسائل بیمه دانشگاه مطرح و شناسایی و برگسترش همکاری های فی مابین در راستای رفع معضلات بیمه ای و رفاه مخاطبین تاکید شد.

1400/07/19