مراسم بزرگداشت 13 آبان روز مبارزه با استکبار جهانی در دانشگاه اصفهان

مراسم بزرگداشت 13 آبان روز مبارزه با استکبار جهانی با حضور جمعی از دانشگاهیان در محل گلزار شهدای گمنام دانشگاه اصفهان برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews حجت الاسلام و المسلمین مستاجران مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اصفهان پیرامون بحث لزوم استکبار ستیزی و مبارزه با مستکبران سخنرانی نمود و در ادامه برخی از مسئولین به بیان دیدگاه های خود پیرامون موضوع استکبار ستیزی پرداختند.

شایان ذکر است شرکت کنندگان در این مراسم، با حضور بر مزار 5 شهید گمنام حاضر در آن مکان ضمن تجدید بیعت با آرمانهای حضرت امام خمینی و شهدا، پس از قرائت بیانیه با شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل از خطوط روشن جمهوری اسلامی در مبارزه با استکبار حمایت نمودند.

گفتنی است دکتر جعفر شانظری معاون فرهنگی و اجتماعی و دکتر میرخانی معاون اداری و مالی نیز در این مراسم حضور داشتند.

1400/08/13