دانشگاه اصفهان، دانشگاه برگزیده کشور در حوزه هدایت شغلی و کاریابی تخصصی

دانشگاه اصفهان دربیست و یکمین نشست مدیران ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور به عنوان دانشگاه منتخب در "مراکز برگزیده هدایت شغلی و کاریابی تخصصی" معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش وب سایت خبریuinews  در پنچمین روز هفته پژوهش و فناوری که با نام پژوهش، فناوری، علوم انسانی و علوم پایه نامگذاری شده است و در پایان بیست و یکمین گردهمایی مدیران ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه‌ها که در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزارشد؛ دستگاه‌های اجرایی برگزیده، همکاران صنعتی برگزیده بخش خصوصی و غیر دولتی در حوزه ارتباط با صنعت، دانشگاه‌های برگزیده در همکاری با جامعه و صنعت، دانشگاه های برگزیده در حوزه مهارت افزایی دانشجویان و طرح‌های برگزیده صنعتی و طرح‌های برگزیده دانشگاه‌ها در بهره برداری از مزیت‌های استانی معرفی و تجلیل شدند.

شایان ذکر است دانشگاه اصفهان در این مراسم در بخش مراکز برگزیده هدایت شغلی و کاریابی تخصصی انتخاب و دکتر آرش شاهین مدیر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه اصفهان، مورد تقدیر قرار گرفت.

گفتنی است دانشگاه اصفهان در پانزدهمین نشست مدیران ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور  در سال گذشته نیز به عنوان برگزیده در توسعه همکاری های مشترک صنعتی و بالاترین تعداد فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی در جامعه و صنعت انتخاب شده بود و در سال جاری نیز برای دومین سال موفق به کسب مقام دانشگاه برگزیده در بخش مراکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی انتخاب و مورد تجلیل قرار گرفت. .

1400/09/25