برگزاری تور پژوهشی دانش آموزان برگزیده در دانشگاه اصفهان

تور پژوهشی دانش آموزان برگزیده ،با حضور مسئولین آموزش و پرورش ناحیه 1 و 5 استان در دانشگاه اصفهان برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews تور پژوهشی با حضور 34 نفر از دانش آموزان برگزیده در سه مقطع ریاضی، تجربی و علوم انسانی از ناحیه 1 و 5 استان در دانشگاه اصفهان برگزار شد.

شایان ذکر است در این تور پژوهشی دانش آموزان منتخب، از ناحیه آوری و فناوری ، مرکز بازی های رایانه ای، کارگاه فب لب، آزمایشگاه مرکزی، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی و آزمایشگاه های این دانشکده بازدید و اطلاعاتی در خصوص دستاوردهای دانشگاه کسب نمودند.

لازم به ذکر است این تور پژوشی با هدف گسترش و تقویت فرهنگ پژوهش محوری در بین دانش آموزان در دانشگاه برگزار شد و آقای علیمی از اداره روابط عمومی به عنوان نماینده دانشگاه و خانم پوررجب از اداره کل آموزش و پرورش استان به عنوان مسئول هماهنگی حضور داشتند.

1400/10/01