انتصاب رییس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اصفهان

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه اصفهان، دکتر مهدی عطایی به عنوان رییس دانشکده فنی و مهندسی منصوب شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر حسین هرسیج سرپرست دانشگاه اصفهان، طی حکمی، دکتر محمد عطایی عضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی را به عنوان رییس این دانشکده منصوب نمود.

حکم دکتر عطایی به شرح زیر است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر محمد عطایی

عضو محترم هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی

با سلام و احترام

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربیات ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، به مدت دو سال به عنوان"رئیس دانشکده فنی ومهندسی" منصوب می شوید.

امید است در راستای عملیاتی سازی راهبردهای طرح شده در سند دانشگاه اسلامی، نقشه علمی کشور، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، و برنامه ارائه شده اینجانب به مقام عالی وزارت تحت عنوان دانشگاه "جامعه محور و تمدن ساز" با بهره‌گیری از توان اعضای محترم هیئت علمی گروه های آموزشی و یاوران علمی و تعامل سازنده با معاونین و سایر واحد‌های دانشگاه، نسبت به رعایت نظم و انضباط، صرف و صلاح دانشگاه، حفظ بیت المال، اجرای صحیح ضوابط و مقررات آموزشی، پژوهشی، بین المللی سازی، روان‌سازی امور با سازوکار هوشمندانه، برنامه‌ریزی موثر برای ارتقای بهره وری آن دانشکده با اعمال سیاست‌های موثر فرهنگی و خردمندانه برای تکریم دانشجویان عزیز بر اساس رویکرد حکمت محور، جهادی، تحول گرا و دانش بنیان برای تحقق مدیریت مبتنی بر آموزش های نوین، در زمینه سازی تربیت سرمایه‌های اجتماعی کشور همت گمارید.

مزید توفیقات جناب عالی در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق اهداف دولت مردمی، ظل توجهات حضرت ولی عصر(عج) و رهبری حکیمانه حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای مدظله العالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر حسین هرسیج

سرپرست دانشگاه اصفهان